Affiliate Login or create new account.

Affiliate Login
Or

Η Εφαρμογή EzCar Οnline ενοικιάσεις αυτοκινήτων

Προχωρήστε στο επόμενο επίπεδο την επιχείρησή σας απλοποιώντας και τελειοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τη διαχείριση του στόλου σας, βελτιώνοντας παράλληλα την ποιότητα των υπηρεσιών προς τους πελάτες σας. Κερδίστε χρόνο, αποκτήστε τον πλήρη έλεγχο της επιχείρησής σας και αυξήστε την αποδοτικότητά της με ένα εύχρηστο, ευέλικτο και δυνατό εργαλείο, το EzCar!

Το λογισμικό EzCar αποτελεί ένα απόλυτα σύγχρονο ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης online κρατήσεων αυτοκινήτων και μοτοποδηλάτων-μηχανών που αναπτύχθηκε ειδικά για τις ανάγκες των ελληνικών επιχειρήσεων ενοικίασης αυτοκινήτων.

Τι μπορείτε να κάνετε με το EzCar;

Λειτουργικό ! Με ολοκληρωμένο περιβάλλον διαχείρισης, δυναμικό ημερολόγιο διαθεσιμότητας και αναλυτική «κάτοψη» του στόλου, το EzCar επιταχύνει εντυπωσιακά τις λειτουργίες της επιχείρησής σας και εγγυάται αύξηση πωλήσεων στο διαδικτυακό της σκέλος.

 • Διαχειριστείτε απεριόριστο αριθμό οχημάτων (αυτοκίνητα, μοτοποδήλατα)
 • Προσθέστε πολλαπλές τοποθεσίες παραλαβής ή παράδοσης
 • Προσαρμόστε τις τιμές σας γρήγορα ανά πάσα στιγμή
 • Προσφέρετε εκπτώσεις ανάλογα με τη διάρκεια ενοικίασης ή την ημερομηνία
 • Υπολογίστε εύκολα τις ειδικές επιβαρύνσεις της κράτησης με ή χωρίς επιπλέον χρέωση
 • Διαχειριστείτε την παροχή αξεσουάρ και extras αυτοκινήτου, όπως GPS, παιδικό κάθισμα κ.α.
 • Αξιοποιείστε πολλαπλές δυνατότητες πληρωμής μέσω Paypal, πιστωτικών καρτών, ή κατάθεση σε λογαριασμό
 • Οργανώστε με άνεση το πρόγραμμά σας χάρη στην αυτοματοποιημένη, καθημερινή λίστα παραλαβών/παραδόσεων
 • Αποκτήστε τον πλήρη έλεγχο των δραστηριοτήτων σας χάρη στις αναλυτικές αναφορές κρατήσεων και τις ειδοποιήσεις κινήσεων
 • Πολλαπλά Αναλυτικά Στατιστικά πωλήσεων
 • Μέγιστη ασφάλεια συναλλαγών στο front-end και κυρίως στο διαχειριστικό
 • Κερδίστε σε σύντομο χρόνο την επιβράβευση που αξίζουν οι προσπάθειές σας να βελτιώσετε τη δουλειά σας και την επίδοση της επιχείρησής σας
 • ...και πολλά πολλά άλλα

Πολλαπλασιάστε τις κρατήσεις σας με το πρόγραμμα συνεργατών του EzCar

Affiliate system! Το EzCar σας δίνει τη δυνατότητα να συνδέεστε με ευκολία με τους συνεργάτες σας (ξενοδοχεία, ταξιδιωτικά γραφεία, τουριστικά πρακτορεία, κλπ) και να αυξήστε ραγδαία τα κανάλια πωλήσεών σας. Μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας δίκτυο συνεργατών και να χειρίζεστε τις κρατήσεις σας έτσι ώστε να ελέγχετε συνεχώς πώς και τι πουλάει κάθε συνεργάτης έχοντας συνεχώς έλεγχο της διαθεσιμότητας και των τιμών. Με ευέλικτα συστήματα ενσωμάτωσης (integrations) το EzCar δίνει στους πράκτορες σας τα εργαλεία που χρειάζονται για να αυξήσουν το δυναμικό στις online πωλήσεις τους.

 • Εύχρηστη πλατφόρμα
 • Τεράστια προοπτική κέρδους
 • Παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο
 • Διαχείριση Λογαριασμού
 • Αναλυτικά Online Στατιστικά & Αναφορές
 • Εβδομαδιαίες ή μηνιαίες πληρωμές
 • Χωρίς όριο στις συνολικές προμήθειες
 • Χωρίς επιπλέον κόστος για την χρήση του

Φτιάξτε το δικό σας EzCar

Προσαρμοστικό ! Σε αντίθεση με τα «τυποποιημένα» συστήματα που κυκλοφορούν στην αγορά, το EzCar διαθέτει περισσότερη ευελιξία προσαρμογής στις συγκεκριμένες ανάγκες επαγγελματία (customizability). Συμβουλευθείτε την εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών του EzCar και μάθετε ποιες λειτουργίες ή χαρακτηριστικά του μπορείτε να προσθέσετε και να αλλάξετε.

Γιατί EzCar;

Ελληνικό ! Το ΕzCar, δημιουργήθηκε από τη ZanteWeb, μια αμιγώς ελληνική εταιρεία διαδικτυακών υπηρεσιών και e-marketing με εξειδίκευση στον κλάδο του τουρισμού και των υπηρεσιών αναψυχής.
Στη ZanteWeb συνδυάσαμε την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο με τη σύγχρονη τεχνολογία συγγραφής λογισμικού (βασισμένο σε γλώσσα php – hypertext preprocessor και ανοιχτού κώδικα συστήματος διαχείρισης MySQL) για να αναπτύξουμε ένα εργαλείο ειδικά για την ελληνική μικρή και μεσαία επιχείρηση και ειδικά για τις απαιτήσεις της ελληνικής αγοράς.

Μέγιστο Όφελος


....για τον Επαγγελματία

Εύκολη και άμεση εγκατάσταση

Εύκολο   Το EzCar είναι ιδιαίτερα εύχρηστο και μπορεί να εγκατασταθεί σε ελάχιστο χρόνο στην ιστοσελίδα της επιχείρησης ή ειδικό δικτυακό τόπο.
Ξεκινήστε άμεσα τη χρήση του με σιγουριά χάρη στην εκπαίδευση που θα σας προσφέρει εξειδικευμένος εκπρόσωπός μας.

Χαμηλό κόστος

Οικονομικό  Επενδύστε χωρίς άγχος στο EzCar αφού προσφέρεται με πραγματικά χαμηλή προμήθεια ανά κράτηση, δωρεάν υποστήριξη και εκπαίδευση και χωρίς κανένα απολύτως κόστος για πρόσθετο εξοπλισμό φιλοξενίας (hosting).

«Στα μέτρα» κάθε επιχείρησης

Προσαρμοστικό  Σε αντίθεση με τα «τυποποιημένα» συστήματα που κυκλοφορούν στην αγορά, το EzCar διαθέτει περισσότερη ευελιξία προσαρμογής στις συγκεκριμένες ανάγκες επαγγελματία (customizability).
Συμβουλευθείτε την εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών του EzCar και μάθετε ποιες λειτουργίες ή χαρακτηριστικά του μπορείτε να προσθέσετε και να αλλάξετε.


....για τον Πελάτη

Ταχύτητα εξυπηρέτησης

Γρήγορο   Με το αυτοματοποιημένο σύστημα κρατήσεων του EzCar, ο χρήστης μπορεί να «κλείσει» άμεσα το όχημα που επιθυμεί χωρίς να χρειάζεται η μεσολάβηση επικοινωνίας μέσω τηλεφώνου ή e-mail.

Ποιότητα εξυπηρέτησης

Σύγχρονο  Όπως κάθε σύστημα online κρατήσεων που σέβεται τον εαυτό του, το EzCar παρέχει στο χρήστη γρήγορη αναζήτηση των διαθέσιμων οχημάτων/μοντέλων και όλες τις επιλογές ημερομηνίας, ώρας και τοποθεσίας παραλαβής και παράδοσης.

Δείτε τις λειτουργίες και το περιβάλλον του ΕzCar!

Γιατί EzCar; Γιατί είναι μοναδικό!

100% ελληνικό λογισμικό που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τις ανάγκες της ελληνικής μικρής και μεσαίας επιχείρησης, με πλήθος λειτουργιών και δυνατοτήτων που «λύνουν» τα χέρια κάθε επαγγελματία.

Δείτε Περισσότερα

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Για να μάθετε πώς μπορείτε να αποκτήσετε το EzCar παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.


Ενδιαφέρομαι να μάθω περισσότερα

Συμφωνία περί πολιτικής απορρήτου ( Υποχρεωτικό πεδίο ) *

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ